Kezeléseink

Táplálkozási tanácsadás

Simon Mariann okleveles funkcionális-, holisztikus- és humán anyagcsere- és hormontípus szerinti táplálkozási tanácsadó vagyok. Már egész fiatalon rájöttem az egészséges életmód és táplálkozás fontosságára. Mindig is érdekelt a táplálkozás egészségi állapotunkra gyakorolt hatása, ezért mihamarabb hivatalos, iskolai keretek között szerettem volna folytatni a tanulást. Először elvégeztem egy funkcionális táplálkozási tanácsadó képzést, majd ezt követte az anyagcsere típus szerinti táplálkozási tanácsadói képzés, és legvégül a holisztikus képzést végeztem el sikeresen.

Azóta is folyamatosan képzem magam különböző szakmai napok illetve workshopok keretein belül. Jelenleg is egy 1 éves funkcionális medicina képzésen veszek részt.

A tanácsadások során az eddig megszerzett tudást szeretném átadni neked, hogy megértsd a saját szervezetedet és hogy képes legyél tudatosabb döntéseket hozni egészségeddel kapcsolatban. Tehát ha éhes vagy, én nem halat fogok neked adni, hanem megtanítalak halászni!

Ha szeretnél több információt megtudni az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáid hátterében meghúzódó ok-okozatok összefüggéseiről, jelentkezz be hozzám egy személyes tanácsadásra.