Kezeléseink

Rekreációs és rehabilitációs kezelések

Bemer mágnes terápia

Bemer gépekkel végzünk, melyek pulzáló elekrtomágneses tér segítségével javítják a mikroerek és kapillárisok keringését, így az általuk ellátott szövetek és szervek funkcióját.

Vákuumterápia

A váltakozó nyomású tér egyfajta értornát eredményez, mely a keringés fokozásával javítja szervezetünk működését.

Bioptronlámpás terápia

A bioptronlámpás kezelés során polarizált fény segítségével hatunk szervezetünk meghatározott területeire, javítva a funkciókat.

Biofeedback terápia Budapest

A Biofeedback terápia egy informatikával támogatott aktív terápia, melynek segítségével tudatosan irányíthatjuk testi működésünk bizonyos részeit.

Gyógymasszázs Buda

Gyógymasszázst gyógymasszőreink végzik, az állapotnak megfelelő fogásokat alkalmazva csökkentik az izmok feszülését, a fájdalmakat, javítják a keringést a megfelelő testrészben.

Gyógytorna

Gyógytorna olyan célszerűen összeállított mozgásforma, melynek segítségével a megváltozott működésű testrészeink mozgását állíthatjuk helyre.

Reumatológus orvosunk szükség esetén ízületi vagy izom injekciót is használ.

Oxigén- és fényterápia

Világújdonság a negatívan ionizált oxigén és a fényterápia összekapcsolása, mely kibővíti a kezelési lehetőségeket, és fokozza a kozmetikai eljárások hatását.

Fizikoterápiás kezelések

Ultrahang terápia

Az ultrahang egy bizonyos fajta rezgés, mely képes izomcsomókat szétrezgetni, a keringés fokozása révén gyulladást csökkenteni, ödémát elszállíttatni szervezetünkkel, fájdalmat csillapítani.

Lézerterápia Budapest

A lágy lézerfényt egy zuhanyfejhez hasonló kezelőegység segítségével irányítjuk a kezelendő felületre, ahol a szövetek mélyebb rétegében fejti ki lazító, regeneráló hatását.

Célzott rádiófrekvenciás terápia

A rádiófrekvenciás sugárzás bizonyos fajtájú elektromágneses sugárzás, mely a szervezetünkbe jutva helyi melegedést idéz elő. A meleg lazít, keringést fokoz, krónikus gyulladásokra jó hatású, ezt használjuk fel kezeléseink során.

Elektroterápia

Az elektroterápia alkalmas TENS kezelésre, interferencia, diadinamikus, szelektív ingeráram kezelésre, iontoforézisre. Ezen terápiák során a szervezetbe jutó átalakított elektromos áram lazítja a szöveteket, oldja az izületek merevségét, sorvadások esetén kívülről működteti az izmokat, míg a beidegzésük helyre áll, gyulladást és fájdalmat csökkentenek.

Kérdése van? Hívjon minket!

Kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Nem találja az Ön számára leginkább megfelelő kezelést?

Kérdezzen minket a +36 30 966 7346-os telefonszámon és segítünk megtalálni a leghatékonyabb megoldást panaszaira.